Pronájem rodinného domu se zahradou, 120 m2 - Dobřejovice, Praha - východ

Cena:  40.000 Kč/měsíc
Měsíční zálohy za dům 6.000 elektřina, 1.300 voda,

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: pronájem

Okres: Praha - východ
Město: Dobřejovice
Ulice:

posun vlevo
venkovní obytný prostor s solární panely a trávník kuchyně s bílé skříně, lednička, myčka, mikrovlnná trouba, a dřevěná podlaha kuchyně s dřevěná podlaha, mikrovlnná trouba, dřez, přirozené světlo, a středně hnědé skříně kuchyně s dřez a přirozené světlo obývací pokoj s přirozené světlo a dřevěná podlaha obývací pokoj s televize, nástěnná klimatizace, dřevěná podlaha, a přirozené světlo obývací pokoj s televize, dřevěná podlaha, a přirozené světlo jídelna s dřevěná podlaha jídelna s dřevěná podlaha prázdná místnost s dřevěná podlaha a přirozené světlo prázdná místnost s větrací otvor, dřevěná podlaha, a nástěnná klimatizace prázdná místnost s televize, přirozené světlo, nástěnná klimatizace, a dřevěná podlaha šatna s dřevěná podlaha šatna s dřevěná podlaha a klenutý strop vana s sprcha, radiátor, stěna dlaždic, kachličková podlaha, a toaleta vana s skříňka pod dřez, stěna dlaždic, zrcadlo, a kachličková podlaha vana s skříňka pod dřez, zrcadlo, a stěna dlaždic hala-chodba s dřevěná podlaha schody hala-chodba s dřevěná podlaha a přirozené světlo obývací pokoj s větrací otvor a kachličková podlaha terasa s pergola, venkovní obytný prostor, a patio venkovní obytný prostor s trávník a patio venkovní obytný prostor s trávník zahrada s trávník, plot, a rezidenční pohled zahrada s trávník a plot parkoviště venkovní obytný prostor s trávník, patio, a plot
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK CENTURY 21 4fin Reality

CENTURY 21 4fin Reality

Ke Štvanici 656/3, Praha, 186 00
tel: +420 226 256 126
e-mail: info.reality@4fin.cz, www: www.4finreality.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Denisa Ondrášková Krossová

telefon: +420 226 256 126
e-mail: info.reality@4fin.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 6522200
aktualizováno: 10.5.2024 11:14

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně zrekonstruovaný nízkoenergetický pasivní rodinný dům s udržovanou zahradou. Dispozice domu je 4+kk, má užitnou plochu 120 m2 a zahradou 381 m2. Nachází se v atraktivní lokalitě Dobřejovic v okrese Praha-východ, Středočeský kraj.

V přízemí tohoto dvoupodlažního domu se rozkládá obývací pokoj propojený s plně vybaveným kuchyňským koutem, obsahující moderní horkovzdušnou troubu, mikrovlnnou troubu, sklokeramickou varnou desku s výsuvnou digestoří a myčku. Součástí obývacího prostoru je také prostorná jídelna s přímým vstupem na zahradu. Pro praktické účely slouží v přízemí komora s pračkou, sušičkou a úložnými regály. Dále... Pokračování popisu zakázky >>
zde najdete předsíň s vestavěným botníkem, chodbu a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Ve druhém patře se nachází tři pokoje, momentálně využívané jako dvě ložnice a velká šatna, kterou je možné přeměnit na třetí ložnici. Na tomto podlaží je k dispozici další moderně vybavená koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Dům je vybaven systémem vzduchotechniky a podlahovým vytápěním, dále klimatizací a předokenními žaluziemi pro maximální komfort. Na střeše jsou dva solární panely, které zvyšují energetickou efektivitu domu. Na pozemku se nachází zastřešené parkovací stání pro dvě až tři vozidla, s možností dalšího parkování před domem. Útulná zahrada poskytuje ideální místo pro relaxaci a společné chvíle celé rodiny při posezení pod pergolou, která je obrostlá plodnými vinnými hrozny. Pro děti zároveň představuje bezpečný a podnětný prostor, který je vhodný jak pro hraní, tak pro učení.
Dům je k nastěhování ihned.
Měsíční nájem 40.000 Kč. Záloha na služby, které budou ročně vyúčtovány, jsou nastaveny takto: 6.000 elektřina, 1.300 voda, 700 popelnice. Vratná kauce 50.000 Kč. Provize RK 40.000 + DPH.

Prohlídky možné od 21.5.2024

Dobřejovice se nacházejí v okrese Praha-východ, přibližně 18 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a 6 kilometrů západně od Říčan. Lokální obchodní centrum, které je vzdáleno pouhých 1,5 kilometru od domu, nabízí ideální možnosti pro relaxační procházky. Kromě toho jsou Dobřejovice situovány asi 3 kilometry od Čestlic, kde se můžete těšit na aquapark a rozsáhlou nákupní zónu, a navíc zde vede cyklostezka směřující do Průhonic a do známého Průhonického parku. V obci najdete mateřskou školu, poštovní pobočku, obchod a také spojení autobusovou dopravou na stanici metra Opatov pro pohodlný přístup do dalších částí Prahy.
Poplatky 8.000,- Kč měsíčně
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonne  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek B (76 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 38x

Další nemovitosti tohoto prodejce