Novostavba skvělého RD Sulice

Cena:  24.000.000 Kč
neplatíte provizi!
nebo na hypotéku za 103.368 Kč měsíčně

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Praha - východ
Město: Sulice
Ulice: K Vrchánovu

posun vlevo
Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - pohled na dům Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - pohled na dům Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - pohled na dům Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - půdorys přízemí Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - půdorys patra Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - půdorys přízemí Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - půdorys patra Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - obývák Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - obývák Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - obývák Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - jídelna s kuchyňským koutem Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - pracovna Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - koupelna v přízemí Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - obývák Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - chodba v patře Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - ložnice 1 Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - ložnice 1 Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - chodba v patře Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - ložnice 2 Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - ložnice 3 Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - ložnice 4 Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - koupelna v patře Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - koupelna v patře Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - koupelna v patře Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - technická místnost v přízemí Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - technická místnost v přízemí Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - dvojgaráž Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - dvojgaráž Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - pohled na dům Novostavba rodinného domu 6+kk - Praha-východ, Sulice-Nechánice, ul. K Vrchánovu - pohled na dům
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Národní obrany 10, Praha 6, 160 00
tel: , mobil: +420 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz, www: www.reality-frolik.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Robert Frolík

telefon: 608 022 369
e-mail: mail@robertfrolik.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 0520
aktualizováno: 13.6.2024 10:34

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Co je důležité při koupi nového domu? Pěkné místo, kvalitní stavba, dobrý půdorys, nízké provozní náklady, ideálně veliký pozemek, možná i technické vychytávky ... To všechno splňuje tato novostavba v Sulicích (Praha-východ), konkrétně v jejich části Nechánice, v ulici K Vrchánovu. Dům o dispozici 6+kk je připravený k dokončení na míru budoucím majitelům a věřím tomu, že čeká právě na Vás! Stojí uprostřed nové zástavby, v klidné oblasti, hned u lesa a přitom jen zhruba 30 min. od Prahy. V přízemí Vám nabídne parádní obývací prostor s výstupem na zahradu, navazující kuchyňský kout, pracovnu, koupelnu, dvougaráž a kompletní technické zázemí. V patře pak 4 ložnice, 2 koupelny a 2 terasy. No ... Pokračování popisu zakázky >>a kromě toho i pěkný rovinatý pozemek o výměře 803 m2. Jeho celková podlahová plocha cca 164 m2, kterou ani v patře nikde neubírají žádné šikminy, je dostatečný prostor i pro velkou rodinu. A když si k tomu ještě přidáte zahradní terasu cca 32 m2 u obýváku, dvě terasy cca 48 m2 a 12 m2 v patře, možnost využít i úplné podkroví cca 25 m2 a garáž cca 39 m2, je to prostor až velkorysý! Vždyť jen obývací pokoj s jídelnou tu má cca 38 m2! Dům je precizně postavený, má zdivo z keramických tvárnic, je zateplený polysterenem, k tomu plastová okna s trojskly, vodovodní podlahové vytápění a výborně zaizolované podkroví, takže jeho provozní náklady budou opravdu nízké! Krásně splňuje energetickou třídu B. A jestli si potrpíte na technické vychytávky, za zmínku stojí mimo jiné chytrá elektroinstalace umožňující například řízení vytápění pro každou místnost zvlášť, centrálně ovládat světla, žaluzie, reagovat na změny počasí nebo celý dům řídit na dálku. Vaše děti určitě ocení i třívrstvé dubové podlahy, po kterých jistě budou rády běhat bosky. Pro děti je v obci dětské hřiště a mateřská i základní škola. Pro celou rodinu (v místě nebo nejbližším okolí) třeba koně, cyklistika, lyže, golf, houbaření a pod. Každý si tu najde své. Když budete chtít, majitel Vám dům i zahradu dokončí podle Vašeho přání, abyste si prostě jen převzali klíče a mohli se stěhovat. Cena za dokončení bude kalkulována podle výběru vybavení a materiálů. Chcete se domem projít z pohodlí vašeho současného domova? Tady je pro vás připravená virtuální prohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=HvVs9FhjJ21 nebo se mrkněte na video. Každopádně se přijeďte podívat osobně, protože ani z videa, z plánků nebo z virtuální prohlídky nezažijete pocit nového domova lépe, než když se tu projdete a rozhlédnete se kolem! Budete to tu milovat! ------- PŘEDPOKLÁDANÁ KOLAUDACE: - cca červen / červenec 2024 MOŽNOST NASTĚHOVÁNÍ (záleží na dokončovacích pracích): - koupelny a schodiště cca 1-2 měsíce - ostatní práce 2-3 měsíce ------- TECHNICKÝ POPIS DOMU A DALŠÍ PODKLADY: - zašlu na vyžádání (nevejde se do inzerce)
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha164   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahneuvedeno 
Vodaneuvedeno  Sklepneuvedeno 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonneuvedeno  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek B (114 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 83x

Další nemovitosti tohoto prodejce