Moderní rodinný jezdecký areál s domem a krytým bazénem Praha - východ. CP 38.047m2.

Cena:  v RK ---

Vlastnictví: neuvedeno
Druh: zemědělské usedlosti
Typ: prodej

Okres: Praha - východ
Město: Škvorec
Ulice: Masarykovo náměstí

posun vlevo
Pohled od přední brány Fotka 3 Fotka 4 Fotka 5 Fotka 6 Fotka 7 Fotka 8 Fotka 9 Fotka 10 Fotka 11 Fotka 12 Fotka 13 Fotka 14 Fotka 15 Fotka 16 Fotka 17 Fotka 18 Fotka 19 Fotka 20 Fotka 21
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality Mozaika

Reality Mozaika

Lorencova alej 1098, Lanškroun, 563 01
tel: +420 606 631 877, mobil: +420 606 631 877
e-mail: info@reality-mozaika.cz, www: www.reality-mozaika.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Dana Beranová

telefon: 606631877
e-mail: dana.beranova@reality-mozaika.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 2404
aktualizováno: 29.3.2024 10:05

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Představujeme vám kousek ráje pro milovníky koní - moderní jezdecký areál s rodinným domem, který je doslova stvořený pro luxusní život s koňmi. Najdete zde vše, co si můžete přát: od vnitřního bazénu pro relaxaci po celodenním ježdění, přes boxové ustájení s padoky pro 23 koní, až po venkovní jízdárnu pro trénink za krásného počasí. Zastřešený kolotoč a kruhová ohrada jsou perfektní pro kondiční trénink vašich čtyřnohých přátel, zatímco byty a zázemí pro personál zajišťují, že vše bude fungovat jako dobře namazaný stroj. Areál je navíc navržen tak, aby splňoval všechny potřeby jezdeckého sportu a současně poskytoval útulné zázemí pro bydlení. A s výběhy přímo navazujícími na areál mají vaši koně vž... Pokračování popisu zakázky >>dy dostatek prostoru pro pohyb a relaxaci. Nachází se na ideálním místě jen kousek od centra Prahy, což vám umožní vychutnávat si klid venkova a zároveň být v dosahu městského ruchu. Nenechte si ujít šanci stát se součástí tohoto jedinečného místa, kde každý den je jako splněný sen pro vás i vaše koně. Podrobnosti:Moderní jezdecký areál s rodinným domem, vnitřním bazénem, boxovým ustájením s padoky pro 23 koní, venkovní jízdárnou, zastřešeným kolotočem a kruhovou ohradou pro pohybování koní, byty a zázemím pro personál a s výběhy navazujícími na areál.
Tento výjimečný soubor budov a pozemků se nachází na okraji městyse Škvorec, v okrese Praha-východ, 22 kilometrů východně od centra Prahy, 10 kilometrů západně od Českého Brodu a 16 kilometrů jižně od města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Poloha kromě příjemného bydlení a soukromí zajišťuje i bezproblémové provozování jezdeckého centra. Celý objekt je oplocen a do areálu vedou široké příjezdové cesty pro vjezd i parkování LKW a tím pádem je zajištěna výborná manipulace jak při transportu koní, tak při dovozu krmení a taktéž i při odvozu hnoje. Objekt je sledován kamerovým systémem. Vše je zde promyšleno a dotaženo do nejmenších detailů.
Dům i hospodářské stavby jsou postaveny z kvalitních materiálů a v celém areálu jsou zpevněné plochy se zámkovou dlažbou po které lze jezdit i s traktorem a kamionem. Rodinný dům má úžasnou atmosféru a nadstandardní dispozici 7+1. V 1.NP je kuchyň s jídelním koutem, prostorný obývací pokoj s krbem, dvě pracovny, koupelna s velkou vanou , samostatné WC a technická místnost. V 2 NP jsou dva dětské pokoje, ložnice , koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a WC. U všech pokojů včetně hostinského jsou samostatné šatny. Spojovacím krčkem se dostaneme do protilehlé budovy. Zde je v prvním patře velká pracovna a volný půdní prostor. Po schodišti sejdeme do přízemí kde je garáž pro tři auta a vnitřní vyhřívaný bazén 7 x 3,5m, sauna, sprcha a WC. Na obytnou část rodinného domu je napojena část pro zaměstnance do které je vstup z přízemí domu i z nádvoří. Zde je v přízemí klubovna s kuchyňským koutem, sedlovna, sprcha a WC. V prvním patře pak dva byty 1+kk s WC a koupelnou pro ubytování zaměstnanců. Vytápěná podlahová plocha rodinného domu je 458m2 a domu s bazénem 68m2. Na sedlovnu navazuje první stáj pro koně s boxovým ustájením, mycím boxem a boxem se soláriem pro koně. V mycím boxu je bojler pro ohřev teplé vody. Na boxy navazují padoky. V boxech i padocích je na podlahách speciální stájová guma. Na protilehlou budovu s bazénem navazují další hospodářské budovy a sklady a tvoří tak s rodinným domem a vjezdovou bránou uzavřený dvůr. Samostatnou stavbou je další stáj pro koně, též s boxovým ustájením s padoky. K této stavbě je napojena přístavba s dalšími prostornými boxy pro koně včetně velkého boxu pro klisny s hříbaty. Nad stájemi je půdní prostor pro skladování sena. V zadní části areálu za stájemi je jízdárna se špičkovým, speciálním povrchem pro výcvik koní o rozměru 50 x 30m, zastřešený kolotoč pro pohybování šesti koní a kruhová ohrada. Přímo za vjezdovou zadní bránou navazují výběhy pro koně. Vytápění rodinného domu i domu s bazénem je zajištěno plynovým kotlem a solárními panely umístěnými na střeše stáje, v celém 1. NP je podlahové topení. Na podlahách je dlažba a plovoucí podlahy. Nemovitost je napojena na el.220/380, vodovodní řád a plyn. V areálu je také studna, na kterou jsou napojeny stáje. Odpady jsou svedeny do žumpy na vyvážení s vyústěním před vjezdem do areálu. Kanalizace je přivedena na okraj pozemku a lze se napojit.
Stáje jsou skvěle funkčně vymyšleny. Mají 23 prostorných boxů, široké uličky, padoky, sedlovny, sklady na krmiva, mycí box s teplou vodou, solárium a i velký prostor na podestýlku a seno. Jízdárna má špičkový povrch zajišťující výborné podmínky pro trénink koní. Jedná se o mimořádnou příležitost koupě nádherného, plně funkčního areálu s luxusním bydlením pro náročné. Velkou hodnotu tvoří pozemky, u kterých je možnost zahrnutí v územním plánu do zony pro bydlení a v případě nevyužití areálu pro provoz jezdeckého centra lze oddělit část bydlení a pozemky v budoucnu využít jako stavební pro výstavbu dalších rodinných domů. Doporučujeme.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha3500   Stavvýborný 
Elektřinaneuvedeno  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahne 
Vodaneuvedeno  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníneuvedeno  Garážano 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěano 

Energetický štítek D

počet zobrazení 474x

Další nemovitosti tohoto prodejce