Prodej rodinného domu, Zdiby - Přemýšlení.

Cena: 22 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 98 631 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Zdiby
Ulice: Mezi Lesy
PENB: G
Aktualizace: 03.09.2024 14:02
Číslo zakázky: 6623400
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 136 m2
Obytná plocha: 197 m2
Výměra pozemku: 899 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Garáž: ano
Nabízíme k prodeji moderní novostavbu rodinného domu s dispozicí 6+kk, která se nachází v malebné a klidné lokalitě Zdiby - Přemýšlení. Tento dům je ideálním místem pro rodinné bydlení, kde se snoubí moderní design s pohodlím a přírodou.

Dům disponuje pěti prostornými ložnicemi, které poskytují dostatek soukromí a komfortu pro každého člena rodiny. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, což vytváří otevřený a světlý prostor pro rodinné setkání a společné chvíle.

Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti je její umístění v těsné blízkosti lesa. Představte si rána s vůní čerstvého lesa a zpěvem ptáků, nebo klidné večerní procházky po lesních stezkách, které máte doslova pár kroků od domovních dveří. Tato lokalita je skutečným rájem pro milovníky přírody a klidu.

Dům také disponuje garáží pro dvě auta, což je praktické a pohodlné řešení pro parkování. Nemusíte se tak starat o hledání místa na ulici a vaše vozidla budou vždy v bezpečí.

Celkově tento dům představuje dokonalé spojení moderního bydlení a přírodní oázy klidu. Je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout ruchu velkoměsta a zároveň mít na dosah veškerou občanskou vybavenost a skvělou dostupnost do Prahy.

Tento dům bude připraven stát se vaším novým domovem od února 2025. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Realitní makléř:

Oxana Donchenko
tel: 603 466 409

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 205 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop