Pěkný domek 3+kk se soukromím, zahradou a garáží, Hoštice, Vodochody

Cena: 9 450 000 Kč
Financování:na hypotéku za 40 701 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Vodochody
Ulice: U Potoka
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 13:11
Číslo zakázky: 6605090
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 272 m2
Obytná plocha: 63 m2
Výměra pozemku: 438 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Představujeme vám útulný rodinný dům v klidné ulici U Potoka, Vodochody - Hoštice. Tento malý, ale příjemný domek s pěknou soukromou zahrádkou je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností do Prahy.

Dům má dispozici 3+kk, což poskytuje dostatek prostoru pro menší rodinu nebo pár. Nemovitost je napojena na veškeré sítě - elektřinu, vodovod a kanalizaci, přičemž plyn je na hranici pozemku s možností připojení. Vytápění zajišťuje elektrokotel s rozvody do radiátorů a podlahového topení po celém přízemí. Dům prošel rekonstrukcí před 10 lety, je udržovaný, připravený k nastěhování.

K domu náleží krásná pergola, čtyři sklepy, garáž a vjezd se zámkovou dlažbou, což poskytuje pohodlí a komfort pro každodenní život. Hezká zahrada s vlastním kouskem potoka v dostatečně hlubokém korytu dodává nemovitosti jedinečný charakter a nabízí ideální místo pro relaxaci a odpočinek.

Strategická poloha nemovitosti umožňuje ideální dojezd do Prahy - za pouhých 17 minut autem se dostanete na metro Kobylisy, což zajišťuje snadný a rychlý přístup do centra města. V obci Vodochody najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně úřadu, mateřské školy, pošty, knihovny, obchodu i restauraci, s dětmi uvítáte pěkné nové hřiště, tenisové kurty či fotbalový klub. Ráno vás bude budit zpěv ptáků a odpoledne můžete vyrazit do lesa či na kolo.

Výborná dostupnost do Prahy a zároveň klid a vesnický charakter obce s dobrou občanskou vybaveností zhodnocují tuto nabídku a činí z nemovitosti skvělou investici. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvu prohlídky. PENB je v procesu přípravy, proto uvádíme třídu G.
Realitní makléř:

Markéta Brožková
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 230 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop