Prodej rodinného domu v klidné oblasti s velkou zahradou

Cena: 11 977 000 Kč
Financování:na hypotéku za 51 585 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Velké Popovice
PENB: G
Aktualizace: 18.06.2024 11:19
Číslo zakázky: 6553330
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 131 m2
Obytná plocha: 215 m2
Výměra pozemku: 1852 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji krásný dům s dispozicí 6+KK nacházející se v klidné části obce Řepčice, v okrese Praha-východ. Tento rodinný dům má krásnou zahradu o rozloze 1852 m2 a obytnou plochou domu 215 m2. V prvním nadzemním podlaží se nachází předsíň, moderní kuchyňská linka s jídelním prostorem a kamny, obývací pokoj, pracovna, technická místnost a samostatné WC.
Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři prostorné pokoje, dva slouží jako ložnice, koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. Dále se na chodbě se vstupy do pokojů nachází vstup na půdu.
Interiér domu je po kompletní rekonstrukci z roku 2023 (nová kuchyňská linka, podlahy, koupelna, WC...)
K domu dále patří samostatný prostor, který byl využíván jako bar, nachází se zde toalety a prostor je vhodný k interiérové rekonstrukci, nicméně má kompletně novou střechu.

Nemovitost je napojena na veškeré sítě, včetně možnosti připojení plynu. Prostorný pozemek nabízí dostatek místa na relaxaci a venkovní aktivity.

Nabízená nemovitost se nachází v obci Řepčice, ve vesnickém prostředí obklopeném krásnou přírodou Středočeského kraje. Obec je situována v blízkosti Velkých Popovic, které nabízí veškerou občanskou vybavenost a snadnou dostupnost do Prahy.

Jestliže hledáte prostorný dům pro celou rodinu v klidné lokalitě s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku, tato nabídka je právě pro Vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku.
Realitní makléř:

Josef Přibyl
tel: +420603711854

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 72 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop