Třípodlažní dům, pozemek 318 m2, Říčany u Prahy

Cena: 17 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 77 483 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Říčany u Prahy
Ulice: Lázeňská
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 09:12
Číslo zakázky: 6624080
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 177 m2
Obytná plocha: 350 m2
Výměra pozemku: 318 m2
Počet pater: 3
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Sníte o bydlení nebo dokonce o jeho kombinaci s podnikáním přímo v centru Říčan u Prahy?

Ve výhradním zastoupení nabízíme nemovitost s pozemkem na velmi lukrativním místě. Jedná se podsklepený třípodlažní dům na pozemku o velikosti 318 m2 vedeném jako zastavěná plocha a nádvoří na malebném říčanském náměstí. Dle platného ÚP je plocha vedena jako SC plocha smíšená obytná – v centrum města.

Dům je před kompletní revitalizací a čeká na investora. Jsme si jisti, že pokud tuto příležitost využije, získá tak jedinečný objekt na prestižním adrese.

V přízemí domu se nachází prosperující prodejna potravin, která může i nadále přinášet pravidelný příjem z pronájmu. V prvním patře naleznete zrekonstruovaný byt a dále ještě prostor, který je možné po úpravě propojit se stávajícím bytem a zvětšit tak jeho užitnou plochu, nebo vybudovat další bytovou jednotku. V podkroví je k dispozici prostor, kde by mohla vzniknout další bytová jednotka nebo třeba umělecký ateliér s jedinečným výhledem na celé náměstí.

Dům se může pochlubit menší zahrádkou ideální pro chvilky odpočinku. Samozřejmostí je napojení na všechny inženýrské sítě.

Říčany byly v posledních letech několikrát vyhlášeny jako nejlepší místo pro život v České republice. Jedná se o atraktivní lokalitu obklopenou krásnou přírodou. Ke kvalitě zdejšího bydlení přispívá kompletní občanská vybavenost s kvalitními restauracemi, obchody, lékaři, mateřskými a základními školami, gymnáziem i řadou sportovišť včetně zimního stadionu či plaveckého bazénu.
Velkou výhodou je výborná dopravní dostupnost do Prahy – autem, vlakem na pražské Hlavní nádraží (25 minut) nebo autobusy ke stanicím metra C - Opatov a Háje. Majitel si vyhrazuje právo prodat dle jeho zvolených kritérií.

Nemovitost je před rekonstrukcí, proto nabízí jedinečnou příležitost upravit si ji dle vlastních potřeb a představ. Skvělá investiční příležitost.
Těšíme se na Vás na prohlídce.

Realitní makléř:

Lucie Chourová
tel: 603 590 794

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 55 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop