Prodej rodinného domu 6+2, zahrada 529 m2, Říčany u Prahy

Cena: cena v RK
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Radošovice
Ulice: K Vodárně
PENB: G 391 kWh/m2/rok
Aktualizace: 21.06.2024 09:25
Číslo zakázky: 6538880
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 103 m2
Obytná plocha: 240 m2
Výměra pozemku: 529 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Ráda bych Vám představila jedinečnou nemovitost na prestižní adrese v Říčanech u Prahy!

Tento zděný dům Vás uchvátí příjemným okolím v bezprostřední blízkosti zeleně jen kousek od přírodního koupaliště Jureček s proslulou restaurací.

Dvoupodlažní rodinný dům 6+2 s dvěma koupelnami, praktickým podsklepením a garáží nabízí celkovou užitnou plochu 221 m2. Bez problémů ho lze využívat také jako vícegenerační domov pro vaši rodinu. Přidanou hodnotou je rovněž zahrada o velikosti 529 m2, která Vám poskytne prostor k relaxaci.

Přízemí představuje útulný obytný prostor tvořený vstupní chodbou, třemi pokoji, kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Z obývacího pokoje můžete vstoupit také na prostornou terasu. První podlaží je přístupné po schodišti a disponuje dalšími třemi pokoji, kuchyní, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, toaletou a další terasou. V suterénu domu se nachází garáž a tři technické místnosti, které je možné využívat k ryze praktickým účelům, mohou poskytnout ideální zázemí pro nadšeného kutila, nebo je lze upravit na další obytné místnosti.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. I přesto, že je dům plně funkční, slušela by mu revitalizace, díky níž si Váš nový domov můžete přizpůsobit svým individuálním preferencím a zmodernizovat dle Vašich představ.

Dům je situován v klidné vilové čtvrti s bohatým spektrem volnočasových aktivit. Nedaleko se nachází přírodní koupaliště Jureček, lesy vhodné k procházkám a výletům, tenisové kurty a vyhlášené restaurace, které zpestří váš volný čas. Říčany se v posledních letech staly symbolem kvalitního života v České republice. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost zahrnující kvalitní školy, restaurace, obchody, zdravotnická zařízení, sportovní areály včetně zimního stadionu či plaveckého bazénu.

S jistotou oceníte také vynikající dopravní dostupnost do Prahy autem nebo veřejnou dopravou (vlakem 25 minut na pražské Hlavní nádraží nebo autobusy ke stanicím metra C – Opatov a Háje).

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a přijďte si osobně prohlédnout tento dům, který dokonale spojuje přednosti klidného života v blízkosti přírody se všemi výhodami města.

Budu se těšit na setkání s Vámi.
Makléřka Lucie
Realitní makléř:

Lucie Chourová
tel: 603 590 794

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 127 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop