Prodej domu Srbín

Cena: 5 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 25 799 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Mukařov
PENB: G
Aktualizace: 27.05.2024 19:31
Číslo zakázky: 2634
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Umístění: rušná část obce
Zastavěná plocha: 52 m2
Výměra pozemku: 372 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Mukařov - Srbín.

Dům má tři podlaží, v prvním podzemním podlaží se nachází prostorná garáž se sklepem a technickou místností. V prvním nadzemním podlaží je obývací pokoj, kuchyň, koupelna a krbová kamna, která bez problému vytopí celý dům. Ve druhém nadzemním podlaží naleznete dva samostané neprůchozí pokoje. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, v prvním nadzemním podlaží je dlažba, ve druhém jsou poležené koberce. V celém domě jsou plastová okna. Jedná se o unikátní nemovitost ve velmi klidné části obce blízko přírodě.

V obci se nachází obchod, školka, restaurace, knihovna, sportovní hřiště. V okolí obce se nachází krásná příroda, lesy, louky a množství turistických tras i cyklostezek. Bezproblémová dostupnost do centra města - automobilem cca. 25min jízdy, autobusem PID trvá cesta na stanici metra linky C - Háje cca. 35minut. Veškerá občanská vybavenost je v Mukařově, nebo v Říčanech vzdálených 10km.
Realitní makléř:

Tomáš Vejdělek
tel: 602 258 665

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 75 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop