Vícegenerační dům v krásné přírodě

Cena: cena v RK
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Lhota u Dřís
Ulice: Lesní
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 11:57
Číslo zakázky: 6698750
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 211 m2
Obytná plocha: 228 m2
Výměra pozemku: 1008 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Líbilo by se Vám výkendové útočiště, nebo dvougenerační rodinný dům, kde prarodiče nebo hosté mohou mít vlastní soukromí?

Pokud ano - vítejte ve Lhotě, kousek od Staré Boleslavy. Dnes mám pro Vás vícegenerační zděný dům zasazený do krásné přírody borovicových lesů. Zahrada je udržovaná s vzrostlými stromy a keři. Najdete zde i uzavřený dřevěný altán, kde si můžete posedět i v dešti, kůlnu na zahradní nářadí a zpevněné místo na bazén, či vířivku. Zalévat zahradu můžete z kopané 4,5m hluboké studny. Jinak tuto vodu potřebovat nebudete, dům je totiž připojen na veřejný vodovod a kanalizaci.

Hlavní část domu o dispozici 4+1 disponuje velkým obývacím pokojem rozděleným na dvě části a jehož dominantou je krb. Od sud můžete do spodní, moderně zrekonstruovaný koupelny se sprchovým koutem, za které se nalézá ochlazovací bazének a prostorná sauna. Z obývacího pokoje také vedou dřevěné schody nahoru do prvního patra s další velkou obytnou částí s terasou, další koupelnou tentokrát s vanou a toaletou zvlášť, dvěma ložnicemi ze kterých jedna má vlastní balkón a půda, ideální jako velký úložný prostor. Za hlavním dveřmi do domu najdete spodní WC, doprava obývací pokoj se vším o čem jsem již hovořila a rovně se dostanete do obytné kuchyně, ve které nechybí špajz a úklidová komora. Dále zde naleznete i vchod do garáže, abyste s nákupními taškami mohli rovnou z auta na kuchyňskou linku. Za kuchyní je zadní východ na zahradu a vstup do bytu 2+1, který dělá tento dům buď vícegeneračním, nebo zde můžete ubytovat hosty. V tomto bytě najdete vlastní koupelničku se sprchou, obývací pokoj, ložnici a kuchyňku, která bývala využitá i jako letní kuchyň s vlastním východem na zahradu.
Pro Vašeho čtyřkolého mazlíčka najdete prostor v již zmíněné garáži s automatickými vraty a před garáží klidně zaparkujete ještě jeden až dva vozy.

Topení je v současnosti elektrické dalo by se ovšem popřemýšlet o jiné variantě jako například tepelné čerpadlo. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. V domě lze žít celoročně, může se tedy stát i Vašim domovem.

Místo má kouzelnou atmosféru, přijďte se přesvědčit. Na prohlídku s Vámi se těším.
Realitní makléř:

Annelie Herz
tel: 799 543 787

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 132 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop