Rodinný dům Květnice, Praha- východ, 69m2, pozemek 758m2

Cena: 8 999 990 Kč
Financování:na hypotéku za 38 763 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Květnice
Ulice: Devětsilová
PENB: D 193 kWh/m2/rok
Aktualizace: 16.06.2024 11:37
Číslo zakázky: 6553390
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 91 m2
Obytná plocha: 69 m2
Výměra pozemku: 758 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Představte si místo, kde ticho a klid jsou tak intenzivní, že jediným zvukem, který budete vnímat je zpěv ptáků. Budete zde pohodlně relaxovat v jakékoliv denní době a zcela jistě tu zapomenete na ruch velkoměsta. Umístění této nemovitosti je totiž naprosto unikátní i tím, že se nachází v jednosměrné ulici, kam jezdí pouze ti, kdo zde bydlí nebo ti, co je přijedou navštívit. Dostatek soukromí Vám zabezpečí i vzrostlé stromy a keře na okraji Vašeho pozemku.

Za cenu dvojpokojového pražského bytu si v případě koupě této nemovitosti pořídíte samostatně stojící rodinný dům s terasou a zahradou kousek za hranicemi metropole . Tento dům nabízí opravdový komfort a krásu, kterou v bytě nenajdete jen ztěží. Do obývacího pokoje proudí francouzskými okny velké množství přirozeného světla. Skrze ně se dostanete na terasu (12,5 m2), ideální místo pro snídaně při ranním svitu slunce nebo pro setkávání se s rodinou a přáteli. Z kuchyně jim snadno donesete něco chutného k jídlu nebo dobrého k pití, a užijete si společné chvíle v klidu a pohodlí.

Jste milovníci zahradničení? Pokud ano, jsem hluboce přesvědčen, že zde najdete dostatečný prostor pro vlastní seberealizaci. Zahrada totiž obklopuje celý dům, lze ji tematicky rozdělit na odlišné celky, a bude tedy jen na Vás, jaké její aranžmá si v ní vytvoříte. A až se do těchto úprav pustíte, jistě oceníte instalovaný zahradní domek, kam rádi odložíte své nářadíčko, ale třeba i travní sekačku nebo grill.

Pokud se budete zamýšlet nad provozními náklady Vašeho nového bydlení, tak vězte, že nabízený dům byl zkolaudován v roce 2018, má energetickou třídu D, a tudíž náklady na jeho provoz budou více než přijatelné. Dům je jednopodlažní, tudíž i bezbariérový, a díky tomu je i jeho každodenní údržba jednoduchá a pohodlná.

Za elektricky ovládanou bránou je vybudováno parkovací místo pro dvě osobní auta a další dvě lze zaparkovat na vlastním pozemku před domem.

Pokud budete potřebovat zabezpečit financování nákupu této nemovitosti, rádi Vám s tím pomůžeme. Kromě jiného Vám nabídneme i možnost převzetí hypotéčního úvěru stávajícího majitele za velmi příznivou úrokovou sazbu, fixovanou do března roku 2026.

Podívejte se na přiložené fotografie a přijďte se podívat na místo, kde lze zažít klid, pohodu a radost z každého dne.




Realitní makléř:

Martin Hais
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 55 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop