Prodej rodinného domu 280m2 - Kunice - Dolní Lomnice

Cena: 19 999 000 Kč
Financování:na hypotéku za 86 136 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Kunice
PENB: B 60 kWh/m2/rok
Aktualizace: 03.09.2024 14:00
Číslo zakázky: 6531560
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 167 m2
Výměra pozemku: 1023 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Garáž: ano
Představte si místo, kde se sny stávají skutečností a každý den je naplněn klidem a harmonií. Tento nádherný rodinný dům se nachází v srdci malebné obce Dolní Lomnice - Kunice, kde příroda šeptá své tajemství a nový domov vás vítá s otevřenou náručí.

Tato novostavba nabízí tři světlé a prostorné ložnice, které jsou ideální pro klidný odpočinek. Jedna z ložnic se pyšní vstupem na balkón, kde můžete vychutnávat ranní kávu s výhledem do okolní přírody. Dvě z ložnic nabízejí okouzlující pohledy do krajiny, které vás potěší každé ráno.

Obývací pokoj, oddělený od ostatních částí domu, je prostorem, kde se můžete pohodlně usadit s rodinou a přáteli. Možnost vybudování krbu přináší příslib útulných večerů u praskajícího ohně. Kuchyň s jídelnou je navržena pro společné kulinářské zážitky a má přímý vstup na terasu, kde si můžete vychutnat jídlo pod širým nebem.

Tři světlé a prostorné koupelny zajistí komfort a pohodlí pro všechny členy rodiny. K domu patří dvě parkovací stání, která poskytují bezpečný přístav pro vaše automobily.

V blízkosti domu se nachází malebná obora, ideální pro procházky a chvíle klidu v přírodě. Okolí Dolní Lomnice - Kunice nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek, ať už jsou to cyklistické výlety nebo pěší túry. V blízkých Velkých Popovicích naleznete další příležitosti pro zábavu a relaxaci.

Přijďte objevit tento pohádkový domov v Dolní Lomnici - Kunicích, kde každý den může být plný kouzla a radosti.
Realitní makléř:

Oxana Donchenko
tel: 603 466 409

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 280 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop