Vysoce moderní dům 5+kk, Kozojedy

Cena: 10 980 000 Kč
Financování:na hypotéku za 47 291 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Kozojedy u Kostelce nad Černými Lesy
Ulice: K Martinu
PENB: B 108 kWh/m2/rok
Aktualizace: 16.06.2024 13:01
Číslo zakázky: 6555640
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 123 m2
Obytná plocha: 119 m2
Výměra pozemku: 455 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Malebná obec nedaleko Říčan a Kostelce nad Černými lesy obklopená lesy - to jsou Kozojedy. Možná vám se jménem obce přišla na mysl stará česká pověst a jméno Dalibora z Kozojed. Věřím, že odteď se vám bude vybavovat i vize lákavého bydlení ve zbrusu novém moderním dvojdomu se zahradami.

Dům je dvoupatrový o dispozici 5+kk, kde jednou z místností je prostorná galerie propojená s obývacím pokojem schodištěm, a kterou lze pojmout jako další samostatný pokoj (výška stropu v galerii je v nejnižším místě 2,14m a v nejvyšším 2,58m).

Zásadní dominantou interiéru je impozantní vysoký strop, který dává obývacímu prostoru majestátní charakter.

Použité materiály kombinují moderní styl s žádanými úspornými vlastnostmi: stavba je z pálených cihel, zateplená, okna trojskla napuštěná argonem, střecha z glazurovaných pálených tašek. Topení je podlahové vodní, zajištěné elektrokotlem, případně lze řešit tepelným čerpadlem, na jehož osazení je vše připraveno. V prostoru obývacího pokoje je krb, jehož efekt zejména v zimních měsících uvítáte.

Ačkoliv jde architektonicky o dvojdomek, rozdíl mezi samostatně stojícím domem na první pohled nepoznáte ani uvnitř, ani na zahradě. Obývací pokoj s kuchyňským koutem skýtá nadstandardních 40m2. Nároky na moderní rodinné bydlení v dnešní hektické době splňují také dvě toalety, jedna situovaná do koupelny s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly, druhá je samostatná. Všechny místnosti mají okno a dostatek denního světla, i místnost technická.
A s parkovací plochou (39m2) na vlastním pozemku před vchodem brzy zapomenete na objíždění sídlištního bloku v hlavním městě při hledání volného místa. Zahradě v současné chvíli dominuje terasa (12m2) se vstupem z obývacího pokoje.

V obci staví autobusy s přímým spojením na metro Háje (37 min), dopravu do Prahy lze kombinovat i s přestupem na vlak v Říčanech nebo v Českém Brodě. Mateřská škola je v obci zavedena pro menší děti, navazující školy a další zázemí naleznete o 3 km dále, v Kostelci nad Černými lesy (autobusem jen 7 minut jízdy). V sousední obci Vyžlovka si velmi pravděpodobně oblíbíte vyhlášenou restauraci.

Sportovní nadšenci ocení nové hřiště hned v ulici, vedle něj rybník a za ním vstup do lesa, protkaného stezkami na procházky, běh i kolo. Údolím říčky Šembery dojdete k hradišti a zřícenině starého hradu. Nebo se vydáte přes Jevany objevovat přírodní rezervaci Voděradské bučiny podél soustavy několika rybníků?
Neváhejte a přijeďte se pokochat jedinečnou nemovitostí a okolní krajinou, navnímat jak komfortní domov se Vám tady nabízí.
Realitní makléř:

Michal Svoboda
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 69 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop