Prodej rodinného domu 220m2, pozemek 640m2 Herink

Cena: 18 800 000 Kč
Financování:na hypotéku za 80 972 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Herink
Ulice: Olivová
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 19:59
Číslo zakázky: 6532590
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 174 m2
Obytná plocha: 200 m2
Výměra pozemku: 640 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji exkluzivní prostorný rodinný dům s útulnou zahradou, která poskytuje dokonalé soukromí a její součástí jsou nejen záhonky na bylinky ale i bazénem a okrasné jezírko.

Celková podlahová plocha domu v obou patrech je 220m2 plocha zahrady je 640m2. Jedinečnost domu spočívá jeho využití. Základní využití je prostorný 170m2 bungalov s dispozicí 5kk. Umožňuje také spojit bydlení s podnikáním.
Jeden z pokojů (pracovna) disponuje vlastním uzavíratelný vstupem ze zahrady navazující na přístup z ulice.
Jako následující další výhodou je již částečně zbudovaný samostatný prostor horní části, který může po dokončení sloužit jako samostatná bytová jednotka. Využití domu po dokončení horního prostoru může být dvougenerační.

Dům je napojen na vodovod a plyn. Vytápění zajišťují telená čerpadla a celá úspornost domu je ještě doplněna solárními panely a panely na ohřev teplé vody. Po celé domě je také rozvedena klimatizace. Dům také pro zalívání zahrady a napuštění bazénu disponuje vlastní studnou.

Vstup do domu je zastřešený. Následně vstupujete do prostorného zádveří 6m2 s vestavěnými skříněmi na míru. Ze zádveří je vstup do technické místnosti 5m2 lze částečně využít jako domácí dílnu. Následuje vstup přes prostornou chodbu do obývacího pokuje s kuchyní o velikosti 45m2 ty mají příjmy vstup na zastřešenou malebnou terasu o rozměrech 40m2. Jednotlivé další pokoje umožňují přímý stup na terasu jsou o velikosti 20m2. Další pokoj ( pracovna ) o velikosti 15m2 má přímý uzamykatelný vstup z přední části domu. Poslední místnost ve spodní patře je o velikosti 9m2.

Samozřejmostí jsou dva záchody a prostorná rodinná koupelna, kde je jak vana, tak prostorný sprchovací kout.
V horním patře, je plně dokončená 1 místnost včetně šatny a toaleta. Ostatní místnosti jsou připravené k dokončení. Celková podlahová plocha horního patra je přes 100m2.

Obec Herink splňuje konformní bydlení v klidné lokalitě spojenou s výbornou dostupností do Prahy. Dostupnost do Prahy dle provozu 10-15minut autem. Autobusem se na metro Opatov se dostanete za 30minut. Obec disponuje mimořádnou občanskou vybaveností. Nachází se zde mateřská školka, potraviny, restaurace, dětské hřiště, obecní úřad a park. Obec Herink žije bohatým společenským životem. Obec pořádá celou řadu společenských akcí pro celou rodinu. Takřka na dosah ruky je nákupní zóna Průhonice-Čestlice kde naleznete od hypermarketu Albert, Makro až po Aquapalace Praha.

Realitní makléř:

Michal Lukeš
tel: 702 061 020

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 62 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop