Prodej rodinného domu po rekonstrukci v klidné lokalitě Březí u Říčan, obklopen zelení s kompletním komfortem a možností vícegeneračního bydlení

Cena: 16 900 000 Kč
Financování:na hypotéku za 72 788 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Březí u Říčan
PENB: C
Aktualizace: 28.06.2024 19:24
Číslo zakázky: 6641330
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 120 m2
Obytná plocha: 237 m2
Výměra pozemku: 365 m2
Počet pater: 2
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme k prodeji překrásný rodinný dům nacházející se v obci Březí u Říčan, v klidné čtvrti Praha-východ. Tento prostorný dům kombinuje elegantní šarm s moderními prvky, které byly do domu začleněny při kompletní náročné rekonstrukci. Z původní stavby z 30. let 20. století zůstaly pouze obvodové zdi a výška. Interiér i exteriér nemovitosti je zcela nový, nová střecha, vnitřní zdi, nové rozvody vody, elektřiny, topení, zateplení domu vnitřní i vnější včetně izolace podlah a fasády. Výsledkem je komfortní a funkční řešení, které překračuje očekávání i těch nejnáročnějších a umožňuje vícegenerační bydlení nebo i firemní využití.
Interiér domu je uspořádán jako 7+kk, což poskytuje dostatečné množství prostoru pro velkou rodinu nebo prostor pro home office. Velkorysé obytné plochy jsou osvětleny přirozeným světlem, čímž působí vzdušně a útulně. Vytápění domu je řešeno moderním plynovým kotlem. V prvním podlaží v obývacím pokoji jsou rozvody řešeny podlahovým vytápěním, v ostatních pokojích jsou napojené také samostatné radiátory. Na pozemku je vlastní vrt a dům je napojen na veřejnou kanalizaci. K domu náleží předzahrádka, dlážděný dvorek s posezením, zpevněné parkovací stání pro 2 auta a minizahrádka s několika vzrostlými stromy včetně strážce domu – stoleté lípy.
Součástí domu je také sklep, mj. ideální pro skladování potravin.
V přízemí domu se nachází prostorná kuchyň s velkou jídelnou, samostatný pokoj, pracovna, hala, chodby, technická místnost s toaletou, malý sklad, dále je zde koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Pod obojími schody (jedny jsou zděné a druhé dřevěné točité) do 1. patra se nachází úložné prostory.
V 1. patře se nacházejí 3 pokoje s dřevěnými podlahami a prostorný obývací pokoj propojený s rozlehlou terasou s krásným výhledem na okolní lesy. V tomto podlaží je také koupelna s rohovou vanou, dvěma umyvadly a toaletou. Dále je tu podkroví sloužící jako úložný prostor.
Dům je částečně zařízen, co umožňuje novým majitelům personalizovat prostor podle vlastního vkusu. Pro ty, kteří hledají prostor k relaxaci, poskytuje terasa fantastický výhled do okolních lesů, což z této nemovitosti činí ideální místo pro život. Navíc, tato lokalita je velmi žádaná pro svou klidnou atmosféru, základní občanskou vybavenost, v místě je mj. mateřská školka, obecní úřad, zastávky autobusu, restaurace, cyklostezka a malebné okolní lesy, kde jsou patrné pozůstatky po menším hradišti - Kulturní památky umístěné na výběžku nad říčkou Výmolou. Obec Březí se nachází v okrese Praha-východ, ve Středočeském kraji přibližně 23 kilometrů východně od centra Prahy a 5 kilometrů severovýchodně od města Říčany, kde naleznete širokou občanskou vybavenost.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky této jedinečné nemovitosti mě neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Naděžda Vaňková
tel: +420602194414

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 14 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop