Prodej byty 2+kk, 78 m2 - Odolena Voda

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, Info u realitního specialisty, včetně pro
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Odolena Voda
Ulice: Postřižínská 701
PENB: B
Aktualizace: 09.05.2024 17:20
Číslo zakázky: 58392
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 51 m2
Patro: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Dámy a pánové,

Dovolte nám představit tento luxusní byt 2+kk s prostornou terasou, který se nachází v unikátním komplexu o čtyřech vilkách na kraji města Odolena Voda. Residenční projekt Vialdomy Odolena Voda byl dokončen a zkolaudován v roce 2021, díky čemuž se byt řadí mezi Novostavby.

Samotný byt s podlahovou plochou 51m2 se nachází v jedné ze čtyř vilek, přičemž přístup do bytu je zajištěn přes vlastní schodiště a terasu. Byt, který je dispozičně řešen jako 2+kk se skládá z předsíně, ložnice s přímým vstupem na terasu, samostatné toalety, koupelny s vanou a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde se nachází vestavěné patro o výměře 7m2.

Dále k bytu náleží prostorná terasa, jedno parkovací stání a sklepní zděná kóje o výměře 8m2.

Vytápění bytu je řešené podlahovým vytápěním a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Byt je zařízen kvalitním nábytkem, podlahami a navíc se ve všech pokojích nachází klimatizace, kterou určitě každý z Vás v letních měsících ocení.

Odolena Voda se nachází severně od Prahy, přičemž na okraj se dopravíte za pouhých 15minut. Místo, které je protnuto pestrou občanskou vybaveností a snadnou dopravní dostupností. Tato lokalita je primárně spojena s klidem, přírodou a patřičným množstvím soukromí, k čemuž přispívá i samotné situování projektu Viladomy Odolena Voda. Už v samotné obci se vám dostane patřičné infrastruktury a komplexnosti základních služeb. Dokazuje to například mateřská a základní škola, pošta, banka, úřad, ale také zdravotnické zařízení, obchodní centrum a restaurace. V rámci každodenních potřeb rozhodně nebudete strádat a Odolena Voda vám mimo jiné nabídne i vyžití z pohledu volnočasových aktivit.

Na tento byt lze převzít hypotéční úvěr s úrokovou sazbou 2,39%, a s fixací do 14.5.2025.

Pokud Vás tato jedinečná nabídka zaujala rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce.

První prohlídkový den je naplánován na 12.4.2024.

Rezervujte si své místo již nyní.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 145 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop