Prodej bytu 70m2, 2+kk, Vyšehořovická, Nehvizdy

Cena: 6 250 000 Kč
Informace k ceně: Cena je zobrazena včetně provize a právního servis
Financování:na hypotéku za 26 918 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Nehvizdy
Ulice: Vyšehořovická
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 12:10
Číslo zakázky: 6625870
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 322 m2
Obytná plocha: 52 m2
Počet pater: 3
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Parkoviště: ano
Exkluzivní nabídka velmi atraktivního bytu s terasou v osobním vlastnictví, který se nachází ve třetím podlaží třípodlažního bytového domu z roku 2007 na okraji obce Nehvizdy v okrese Praha-východ. Efektivně řešený byt s jihozápadní orientací o podlahové ploše 52 m2 a užitné ploše 70 m2 má dispozici 2+kk.

V bytě je obývací pokoj 23 m2 s kuchyňským koutem, ložnice 15,5 m2, prostorná koupelna 5,5 m2 s WC, zádveří s chodbou 5 m2 a s komorou 3 m2 za kuchyňskou linkou a dále báječná rozlehlá terasa s odpoledním osluněním o ploše 18 m2. K nabídce bytu navíc patří i vlastní parkovací stání B10 na ulici před domem o velikosti 12 m2, tedy žádná modrá zóna a dále podíl na pozemku zahrady před domem, kde je možné si vytvořit příjemné posezení po dohodě s ostatními spoluvlastníky.

Byt se nabízí částečně vybavený kuchyňskou linkou s dělenou lednicí, varnou deskou, troubou, digestoří a myčkou nádobí. Zdrojem tepla a teplé vody je domovní plynový kotel. Pitná voda je zajištěna z městského vodovodu a odpad je do obecní kanalizace.

Celý dům je situován v klidné lokalitě s výbornou dostupností služeb a občanské vybavenosti na okraji městské zástavby na konci ulice Vyšehořovická. Kousek od domu je skatepark a venkovní posilovna. Centrum obce je vzdáleno půl kilometru. V Nehvizdech je veškerá občanská vybavenost, obecní úřad, MŠ, ZŠ, dětské centrum volného času, lékařské služby, obecní knihovna, restaurace, tělocvična a sportovní spolek Sokol. V případě potřeby je dojezd 15 minut autem do Prahy na Černý Most nebo linkami autobusu.

Prodejní cena bytu činí 6 250 000 Kč včetně provize. Poplatky za vodné, stočné, teplo a elektrickou energii činí celkem 6 200 Kč. Nyní se v bytě nachází nájemník, po prodeji bytu bude byt volný.

Nehvizdy jsou ideální lokalitou pro ty, kteří hledají klidný a pohodový životní styl v blízkosti přírody a zároveň s dobrou dostupností do Prahy, autem do Prahy na Černý Most po D11 budete za cca 10minut, autobusy PID jezdí na metro B Černý Most či Brandýas nad Labem, Čelákovic, Poděbrad a Úval. Tato nabídka je jedinečnou příležitostí pro náročné klienty, kteří si cení moderního bydlení v kombinaci s příjemnou atmosférou malého města. V případě zájmu neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného bytu ještě dnes!
Realitní makléř:

Vlasta Wanková
tel: 777715229

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 34 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop