Prodej byty 3+kk, 46 m2 - Kostelec nad Černými lesy

Cena: 3 790 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 16 323 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Praha - východ
Lokalita: Kostelec nad Černými lesy
Ulice: náměstí Smiřických 417
PENB: G
Aktualizace: 04.07.2024 13:28
Číslo zakázky: 60573
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Nabízíme k prodeji byt 3+KK, který se nachází v přízemí dvoupodlažního domu. Dům i byt prošly celkovou rekonstrukcí. Nová zateplená fasáda, nová okna, dveře, elektroinstalace, vodoinstalace, štuky, podlahy, kuchyně, koupelna. Byt o podlahové ploše 46 m2 je velmi dobře dispozičně řešený a tvoří ho předsíň se šatní skříní, pokoj s vestavnou skříní, obývací pokoj s kuchyní a moderní kuchyňskou linkou., ložnice, koupelna s vanou a toaletou.
Velkou výhodou je vlastní dvůr před domem, kde je možné parkování vozidel a posezení. Celkové měsíční náklady spojené s užíváním bytu jsou pouze 5.550,- Kč. Vytápění bytu zajišťuje elektrokotel napojený na radiátory a podlahové topení.

Malebné městečko Kostelec nad Černými lesy nabízí kompletní občanskou vybavenost a umožňuje komfortní rodinné bydlení v těsné blízkosti přírody. Najdete zde školy, školky, lékaře, lékárny, supermarkety, poštu, banku, restaurace, kadeřnictví i veterinární ordinaci.
Výborná dopravní dostupnost do Prahy - autem 30 min. na Černý Most nebo 50 min. do centra Prahy, pravidelný autobusový spoj na stanici metra Háje. Vlakové nádraží v Českém Brodě je vzdáleno cca 7 min. jízdy autem.

Budu se na Vás těšit na prohlídce bytu.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 248 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop